Vízparti étterem Városligetben, gyönyörű környezetben

2018.07.27.

Cikkek

Vízparti étterem Budapest szívében, csodálatos környezetben


Vízparti étterem gyönyörű környezetben

A nyár az egyik legcsodálatosabb évszak. Ilyenkor valahogy minden sokkal szebb, sokkal többet járunk el otthonról, és persze több időt töltünk a szabadban. Nyáron szinte vétek a négy fal közé zárni a programokat, így ha te is szeretsz sok időt tölteni a szabadban, amikor kijön a jóidő, jó helyen jársz. Ha egy különleges helyen szerentél kikapcsolódni, mindenképp meg kell ismerned a Városligetben található Tóteraszt! Ez a vízparti étterem egy gyönyörű környezetben helyezkedik el a Városligeti Csónakázó tó szomszédságában!     


Vízparti étterem a Városligetben: bemutatkozik a Tóterasz 

Budapesten manapság számtalan étterem közül választhatunk, ha ennénk valami finomat. De vajon tényleg beérjük ennyivel? A Tóterasz egy olyan hely, ahol nem csupán egy finom fogást fogyaszthatsz el, innen egy igazi élménnyel távozhatsz. 

 

Éttermünk Budapest egyik legszebb részén, a Városligetben található. A Városliget könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is, mégis csendes, nyugodt, zöldövezeti helyen várja azokat, akik egy kicsit elvonulnának a nagyváros zaja elől. 

 

Vízparti étterem gasztronómiai különlegességekkel 

A Tóterasz nem csupán egy különleges panorámás étterem, itt igazi gasztronómiai különlegességek várják a vendégeket. Térj be hozzánk, ha valami finomat ennél, de akkor is érdemes ellátogatnod éttermünbe, ha csak megpihennél egy kicsit egy hosszú, fárasztó munkanap után egy finom limonádé mellett, vagy koktéloznál egyet a hétvégén a barátokkal. 

 

A tökéletes randihelyszín: vízparti étterem romantikus környezetben 

A randevúk nagyon fontos események, amik mindig jelen lesznek az életünkben. A sokadik randi után azonban már nem olyan egyszerű tökéletes helyszínt találni egy jó randihoz. Vízparti éttermünk tökéletesen alkalmas egy romantikus randevúra. Hogy miért? A környezet igazán gyönyörű, hiszen csodálatos kilátás nyílik éttermünkből a Vajdahunyad várára és a Városligeti Csónakázó tóra. 

 

Vízparti étterem

 

Látogass el vízparti éttermünkbe, és engedd, hogy elvarázsoljon! 

Legyen szó egy romantikus randevúról, egy családi összejövetelről, egy laza estéről a barátokkal, vagy éppen egy üzleti vacsoráról, a Tóterasz mindig jó választás! Látogass el hozzánk, és engedd, hogy a gyönyörű panoráma, a gasztronómiai különlegességek elvarázsoljanak! 

 

Foglalj asztalt: +36-30-869-1339

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...