Látogass el te is a Tóterasz Étterembe!

2018.03.22.

Cikkek

Tóterasz - Festői környezetben a Városligetben


Tóterasz étterem

A hosszú tél után, már mind nagyon várjuk a tavasz beköszöntét, ami új programokra ad lehetőséget a szabadban. Nincs is jobb annál, mint a tavaszi napsütésben kiülni egy teraszra, és ott elfogyasztani az ebédünket, vagy akár egy  hűsítő limonádét, esetleg egy finom bort. 


 

 

 

 

Tökéletes kiülős hely Budapesten

Ha a legjobb helyet keresed, ahol D vitamint szívhatsz magadba a teraszon, ahol eltöltheted a meleg nyári estéket, akkor megtaláltad! A Tóterasz étterem a legszebb környezetben lévő kiülős hely Budapesten! Éttermünk a Városligeti Műjégpálya gyönyörű épülete mellett található, elképesztő kilátással a ligetre és a Vajdahunyad várára. Hangulatosan berendezett teraszunkon élvezheted a jó időt, a finom ételeket és pezsdítő italokat. 

 

Kiülős hely Budapesten a belváros szívében

Mi kellemesebb van, mint egy kiülős hely Budapesten a zöldövezetben? Budapest szívében elhelyezkedő Városliget Magyarország legkedveltebb közparkja, amely idén ünnepli létrejöttének 200. évfordulóját. A ligetet direkt azért hozták létre, hogy a városlakók részére felüdülést és szórakozást nyújtson, napjainkban évente több mint négymillió látogatója van a parknak.  A rengeteg történelmi elmék mellett, egy Szabadidős és Gasztro komplexum is megtalálható a Városligetben. Télen jégpálya és mellette a Hütte, tavasztól pedig a Tóterasz étterem várja kedves vendégeit.

 

Vajdahunyad vára

 

Kiülős hely Budapesten – Tóterasz étterem

Tavasszal minden évben kinyitja kapuit a Tóterasz étterem, amely az egyik legszebb kiülős hely Budapesten. Különleges környezetben, a Városligeti Csónakázó tó mellett található éttermünk. Tökéletes helyszín lehet romantikus eseményeknek, baráti összejöveteleknek, üzleti találkozóknak, vagy csak egy egyszerű ebédnek, vacsorának. A terasz jellegéből adódik, hogy éttermünk kutyabarát, valamint szívesen látjuk a belvárosban kirándulókat vagy kerékpározókat is! 

 

Kiülős hely Budapesten – Próbáld ki Te is!

Ha esetleg még nem jártál nálunk, ne késlekedj! Idén a szokottnál korábban, már áprilisban kinyit éttermünk, az egyik legjobb kiülős hely Budapesten, hogy minél több időt tölthessenek vendégeink a vízparton! 


Foglalj asztalt: +36-30-869-1339
 

Küldés: Tóterasz

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...