Éld át a nyár élményét a Városligeti tó partján! Vár a Tóterasz étterem Budapesten

2018.05.29.

Cikkek

Nyáresti vacsorához tóparti teraszos étterem Budapesten a Városligetben


Kóstolj bele a nyárba a Tóterasznál

Nyár esti programokhoz keresel egy hangulatos teraszos helyet, ahova ki tudtok ülni a barátokkal vagy pároddal és kellemes környezetben tudtok lazítani és beszélgetni? Akkor irány a Városliget, ahol egy fantasztikus teraszos étterem vár téged Budapest belvárosában mégis csodálatos zöld környezetben!


Hangulatos teraszos étterem Budapesten a belvárosban

Mindenkivel előfordult már biztosan, hogy egy nyári péntek vagy szombat estén égető vágyat érzett, hogy a megszokottól eltérve kimozduljon otthonról és beüljön valahova egy ínycsiklandó vacsorára, vagy egy mennyei koktél társaságában beszélgessen a barátaival. Tökéletes alkalom az ilyen, hogy ellátogass a Városliget egyik nagyserű teraszos éttermébe, a Tóteraszhoz, ahol nem csak, hogy isteni finom falatokkal és finomabbnál finomabb italokkal várunk téged, de a teraszon ülve – közvetlenül a csónakázó tó partján – a vacsorádhoz páratlan panorámát is kapsz tőlünk ajándékba. A teraszunkról ugyanis nem csak a tóban gyönyörködhetsz, míg elfogyasztod a mennyei menüt, de a Vajdahunyad várra is pazar kilátásod nyílik majd.

 

Teraszos étterem Budapesten a nyári hangulatért

A finom ételek mellé elengedhetetlen a jó hangulat is. Nálunk ez már az étterem környezetből fakadóan is garantált, hiszen nincs még egy ilyen hangulatú étterem. A Városligeti parkkal körülöttünk és a tóval a „lábunknál” tökéletes választás lehet a Tóterasz bármilyen esemény számára, legyen szó akár baráti összejövetelről, hivatalos megbeszélésről, vagy akár egy romantikus vacsoráról párunk társaságában. Ez a fantasztikus környezet egyedi hangulatot ad már az első pertől kezdve, ahogy a vendég megérkezik hozzánk, szinte fel sem akar majd állni többé az asztaltól.

 

Élvezd ki a nyári estéket egy városligeti teraszos étteremben

Az évnek ebben a szakában mindenki felpezsdül. Mindenki keresi a szabadtéri programokat, hiszen nincs is kellemesebb a jó időt kihasználva végre kiszabadulni a négy fal fogságából és a friss levegőn a madárcsicsergést hallgatni. A Városliget magával ragadó hangulata önmagában is rendkívül vonzó, főleg, hogy itt még az is bármikor megtörténhet, hogy egy kellemes sétából romantikus vacsora vagy éjszakába nyúló jókedv kerekedik. A Tóterasz tárt karokkal vár, ha megéheztél a séta alatt, vagy szeretnél egy kicsit kirúgni a hámból és az estédet most inkább egy teraszos étteremben töltenéd.

Várunk téged sok szeretettel és utánozhatatlan hangulattal a Városligeti tó partján, a Tóteraszon!

 

Asztalfoglalás: +36-30-869-1339

Küldés: Tóterasz

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...