Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

2019.03.13.

Cikkek

Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára ezt jelenti a magyar tenger. De mi van, ha nem tudunk ilyen messzire utazni? Mi van, ha a fővárosban kapcsolódnál ki egy kicsit? Tóparti éttermünkben megteheted, ezt az életérzést kínáljuk ugyanis!   


Tóparti étterem a Városligetben – laza hangulatban

A Tóterasz áprilistól egészen őszig várja kedves Vendégeit a városligeti tó partján, a sétányon. Célunk nem egy hagyományos étterem üzemeltetése, hanem egy életérzés megteremtése azok számára, akik szeretnének kikapcsolódni egy kicsit.


Éppen ezért tóparti éttermünk mellőzi a formalitásokat – nem mellőzi azonban a nagyszerű hangulatot, a finom koktélokat és alkoholmentes italokat, és néhány kedvenc nyaralós-ételt! A sült hekktől a hamburgeren át megtalálsz itt mindent, amit a Balaton parton megszoktál, egy különbséggel. A tőlünk megszokott minőségből nem adunk alább! Mindent a lehető legjobb alapanyagokból, a legjobb eljárásokkal készítünk, így nem csak finom, de friss ételeket találsz nálunk.

 

Koktélozás a barátokkal, vagy éppen laza randevú? Tóparti éttermünk szeretettel vár! 

Akár barátaiddal, akár pároddal vagy épp népes családoddal keresel egy lazulós helyet a belvárostól közel, mégis festői és nyugodt környezetben, mi szeretettel várunk. 


A Városligeti tó és háttérben a Vajdahunyad vára páratlan panorámát biztosít, míg kényelmes, kifejezetten lazulásra tervezett ülőalkalmatosságaink biztosítják, hogy ne akarjatok egy ideig tovább menni.

 

Bulizás előtt, vagy épp helyett?

A fővárosban lokációnk végett gyakran találkozunk olyan baráti társaságokkal, akik minket választanak a buli előtt egy kis „alapozásra” – legyen szó akár alkoholfogyasztásról, akár csak egy jó bevezető beszélgetésről.


És gyakran találkozunk olyanokkal is, akik hiába tervezték – nem mentek tovább az éjszakába. Nem is véletlen, hiszen nálunk mindent megtalálsz amire egy kellemes estéhez szükséged van!  
 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...