Nyári tóparti kávézó Budapesten, a Városligetben! Élvezd ki a jó időt a Tóteraszon

2018.05.29.

Cikkek

Vár egy tóparti kávézó Budapesten a belvárosban - Élvezzétek a nyarat a Tóteraszon


Legszebb tóparti kávézó Budapesten

A jó beszélgetések mindig egy jó kávé mellett kezdődnek. A gyönyörű tavaszi vagy nyári napsütésben előszeretettel szervezünk olyan programokat, amik kültéri helyen vannak. Sokkal inkább keressük ilyenkor a különböző vendéglátóegységek külső részeit, teraszait, hiszen minden sokkal jobban esik a friss levegőn. Ha barátaiddal egy kellemes beszélgetésre vágysz, nincs is jobb hely hozzá, mint egy tóparti kávézó Budapesten. Pont ezért tökéletes választás a Tóterasz!


 

Tóparti kávézó Budapesten a Városligetben

A Tóterasznak számos csodálatos tulajdonsága van, amiért annyira csábítóvá vált az évek során vendégeink számára. Elsősorban olyan környezettel és kilátással bír, amit csak igen kevés belvárosi kávézó, vagy étterem tudhat csak magáénak. Mindannak ellenére, hogy a belvárosban található - ráadásul rendkívül jól megközelíthető helyen - ,  párosul hozzá egy olyan fantasztikus miliő, ami egyedülállóvá varázsolja a helyet. Ugyanis a Tóterasz olyan tóparti kávézó Budapesten, ahol italunkat vagy ételünket közvetlenül a Városligeti tó partján élvezhetjük. Csodálatos és ritka hangulatod ad ez a helynek, ezért is lesz tóparti kávézónk Budapesten annyira különleges.

 

Ünnepeljük együtt a nyarat – Tóparti kávézó Budapesten

Nincs is nagyobb felüdülés, mint amikor végre érezzük, hogy véget ért a tél és kiszabadulhatunk a négy fal közül. Az évnek ebben a szakában rengeteg kültéri programot találsz, ahol feltöltődhetsz végre D vitaminnal és energiával a hosszú tél után. Nálunk, a Tóteraszban is rengeteg élmény és színes programok várnak, hiszen a Városliget minden nyáron megtelik élettel. Táncolhatsz, sétálhatsz, hajnalig bulizhatsz is akár, nálunk megtalálod majd a kedvenc programodat. A Tóterasz olyan tóparti kávézó Budapesten, melyhez hasonlót nem találsz a belvárosban. És miközben az italodat kortyolód, közben a Vajdahunyadvár lenyűgöző panorámáját is élvezheted.

 

Tóparti kávézó Budapesten a romantikus programokhoz

Sok mindenkinek okoz gondot, hová is vigye szíve választottját egy randi alkalmával, hiszen nem lehet egyszerű és sablonos dologgal előrukkolni. A Városliget mindig nyerő választás, hiszen felejthetetlen és igazán romantikus helyszín, akár az első, akár a sokadik randitokhoz választanád. Egy séta a parkban aztán egy kellemes ital vagy finom vacsora az est fénypontja lehet és szinte garantált a siker. Ebben segítségedre lehet egy tóparti kávézó Budapesten, hogy még tovább fokozd a hangulatot. Akár még a Városligeti tavon is csónakázhattok egyet, utána pedig irány a Tóterasz, ahol szó szerint a tó partjáról élvezhetitek a lehengerlő panorámát és egymás társaságát is.

 

 

Látogassatok el a Városligetbe a Tóteraszhoz és kóstoljátok meg fantasztikus és különleges fogásainkat egy hűsítő koktél társaságában!

 

Asztalfoglalás: +36-30-869-1339

Küldés: Tóterasz

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...