Látogasson el a Tóteraszra!

2018.03.22.

Cikkek

Tóparti étterem a Városligetben


tóterasz

Tóparti éttermet keresel Budapesten? Akkor megtaláltad! A Tóterasz étterem várja kedves vendégeit Budapest szívében a Városligetben!


Tóparti étterem Budapesten a Városligetben

Olyan éttermet keresel, ahol ki lehet ülni a teraszra, ahol a természetben vagy, de mégis a városban? Tehát elképzelésed egy tóparti étterem Budapesten! Idén a megszokottnál hamarabb nyit a Tóterasz étterem, hogy kedves vendégeink minél tovább élvezhessék a tavaszi időben való pihenést a Városligetben. A Városligeti Műjégpálya épülete mellett található az étterem és a terasz. Gyönyörű kilátás nyílik a teraszról a Vajdahunyad várára, és a Városliget zöld lombjaira. 

 

Tóparti étterem Budapesten a zöldövezetben

Sok étterem van a fővárosban, de ilyen különleges tóparti étterem Budapesten nagyon kevés van, mint a Tóterasz! Az étterem terasza a Városligeti Csónakázó tó mellett található, ahol nyáron kicsik és nagyon csónakázhatnak és vizibiciklizhetnek. Hangulatosan berendezett teraszunkon élezheted a pihenést, finom ételeinket és a frissítő limonádékat!


Tóparti étterem Budapesten – Tóterasz étterem

Te is alig várod, hogy a tavasz beköszöntével kinti programokat tervezhess a szabadban, vagy esetleg hogy ellátogathass egy tóparti étterembe Budapesten? Nincs is jobb ilyenkor, mint kiülni és élvezni a nap simogató sugarait. A Tóterasz étterem tökéletes helyszín lehet egy romantikus vacsorához, baráti összejövetelekhez, üzleti találkozókhoz, vagy hétköznapi ebédhez is.

 

tóterasz


Tóparti étterem Budapesten – Látogass el hozzánk!

Ha még nem járt nálunk azért, ha pedig már igen, akkor azért látogasson el éttermünkbe, és élvezze a természetben a finom ételeinket és hűsítő italainkat.


Asztalfoglalás: +36-30-869-1339
 

Küldés: Tóterasz

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...