Tóparti teraszos kávézó Budapesten a belvárosban? Igen a Tóterasz a Városligetben ilyen!

2018.06.29.

Cikkek

Teraszos kávézó Budapesten a legszebb panorámával


Teraszos kávézó Budapesten panorámával

Nincs is jobb és kellemesebb program a nyári napsütésben, mint kiülni a friss levegőre és jóízűen elfogyasztani egy hűs üdítőt vagy kávét és élvezni a jóidőt. A nyár egyenlő a szabadsággal és hol is lehetne ezt jobban kiélvezni, mint egy teraszos kávézóban a szabadban.


Nálunk a Tóteraszon igazán belekóstolhatsz a nyárba. Teraszos kávézónk Budapesten az egyik legszebb környezetben található a Városligetben, közvetlenül a városligeti tó partján. Várunk téged is egy mennyei italra vagy egy fenséges fogásra nálunk.

 

Kóstolj bele a nyárba egy teraszos kávézóban Budapesten

A nyári melegben egyre hívogatóbbak lesznek a kiülős helyek a városban. A napsütés hatására kiszínesedik a főváros, megjelennek a rikító napernyők és a kerti bútorok és megtelik élettel a város, hiszen mindenki a friss levegőn szeretné elfogyasztani a reggelijét, ebédjét vagy éppen a vacsoráját, hiszen még az esti órákban is kellemes a hőmérséklet odakint. Éppen ezért hívogató egy teraszos kávézó a belvárosban. Baráti társaságok ülnek össze egy italra, üzleti reggelik kerülnek elfogyasztásra és közben mindenki élvezi a napsütést, a meleget de nálunk a Tóteraszon még a lehengerlő panorámát is garantáljuk.

 

Teraszos kávézó Budapesten meseszép panorámával

Nincs ötleted, hogy hova vidd párodat egy romantikus randi alkalmával? Szeretnéd lenyűgözni a kiválasztottadat egy különleges helyszínnel, ahol megismerhetitek egymást? A Városliget közkedvelt randi helyszínnek számít és ez nem is véletlen. A hatalmas parkban sétálhattok, beszélgethettek, csónakázhattok egyet a tavon, de olyan helyek is várnak rátok, ha megéheznétek vagy megszomjaznátok, mint a Tóterasz, ahol nem csak az ízeket, de ráadásul a panorámát is élvezhetitek. Budapesti kávézónk teraszáról ugyanis csodálatos panoráma nyílik a Városligetre, a tóra és a gyönyörű Vajdahunyad várra is. Ez a kilátás garantálja, hogy a randitok biztos siker legyen.

Ha izgalmas kiülős helyet keresel, ahol kiélvezheted a nyári hangulatot, akkor látogass el teraszós kávézónkba Budapesten. Várunk téged a Tóteraszon!

 

Asztalfoglalás: +36-30-869-1339

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...