Fantasztikus tóparti teraszos hely Budapesten - Tóterasz a Városligetben

2018.05.09.

Cikkek

Teraszos hely Budapesten


Tóparti teraszos hely Budapesten

A tavasz beköszöntével mindenki kültéri, kiülős helyet keres, hogy a friss levegőn élvezhesse az éppen fogyasztott italát, vagy ételét. A hangulatos teraszok csábítják az embert, hiszen sokkal jobb kint ülni a szabadban és élvezni a jó időt, így még a hűsítő is sokkal jobban esik, mint máskor. Ha ilyen teraszos hely Budapesten az, amit keresel, akkor nálunk a helyed a Tóteraszban, a Városligetben.


Teraszos hely Budapesten a Városligetben

Ha te is szeretne egy olyan helyen élvezni az ételt vagy italt, ahol a szabadban ülve beszélgethetsz barátaiddal, pároddal, akkor egy teraszos hely Budapesten a neked való. A természet közelsége és a kültéri terasz olyan hangulatod ad a programodnak, ami utánozhatatlan és önmagában is egy élmény. A Tóteraszban ráadásul a finom ételek és italok mellett grátiszként a Városliget és a tó szépségét és hangulatát is élvezheted, miközben kikapcsolódsz. A Tóterasz olyan teraszos hely Budapesten, ahol utánozhatatlan környezet vár, hiszen teraszunk közvetlenül a városligeti tó partján található, ahonnan ráadásul csodálatos panoráma nyílik a gyönyörű Vajdahunyad várára is. 
 

Teraszos hely Budapesten a tóparton

Szinte megszámlálhatatlan tavasszal és nyáron a teraszos hely Budapesten, de egy sem nyújt akkora élményt és látványt, mint a Tóterasz. Akár reggel, akár napközben, vagy este érkezel hozzánk, minden napszakban meg van az étterem sajátos, lenyűgöző bája, amitől olyan csodálatos lesz ez a teraszos hely Budapesten. A tavon sikló csónakok és vizibiciklik látványa kicsit kizökkenti az embert a mindennapok szürkeségéből és megédesíti a pihenést is.


Teraszos hely Budapesten – Tóterasz étterem

Élvezd ki a nap meleg sugarait egy hűsítő limonádé és barátaid vagy párod társaságában! Mindezt úgy teheted meg, hogy közben fantasztikus panorámában gyönyörködhetsz egy tó partján. A legjobb az egészben, hogy a Tóterasz olyan teraszos hely Budapesten, mely a város központjában, mégis zöld környezetben vár téged.  Ebben a környezetben a Tóterasz étterem tökéletes helyszín lehet egy romantikus vacsorához, baráti összejövetelekhez, üzleti találkozókhoz, vagy hétköznapi ebédhez is.

Teraszos hely Budapesten – Pihenj te is a városligeti tó partján!

Látogasson el hozzánk és élvezze ki ezt a káprázatos látványt egy hűsítő limonádé vagy koktél mellett. Finom ételekkel és italokkal váruk a városligeti tó partján a Tóteraszban!
 

Asztalfoglalás: +36-30-869-1339

Küldés: Tóterasz

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...