A legjobb téli randihely: Városligeti Műjégpálya

2018.11.25.

Cikkek

Különleges téli randihely Budapesten: a Városligeti Műjégpálya


A legjobb téli randihely: Városligeti Műjégpálya

A randevúk folyamatosan részei az életünknek, hiszen legyen szó egy friss kapcsolatról, vagy egy évek óta tartó házasságról, mindig szükség van közös programokra a párok számára. Mivel elérkezett a téli időszak, egy kicsit korlátozottabbak a lehetőségek, de ez nem jelenti azt, hogy le kellene mondanunk a színes programokról. Hogy milyen a tökéletes téli randihely, mindenkinek mást jelent, de van azonban egy olyan különleges helyszín, amire valószínűleg senki sem mondana nemet. A Városligeti Műjégpálya az egyik legkedveltebb helyszín a télen, hiszen a legnagyobb korcsolyapálya Budapesten, így remek lehetőségeket biztosít azok számára, akik a különleges téli sportnak, a korcsolyázásnak hódolnának.


Különleges téli randihely a Városligetben: Városligeti Műjégpálya

 

Amennyiben egy igazán különleges téli randihely megtalálására törekszel, keresve sem találhatsz jobb helyszínt a Városligeti Műjégpályánál. A 12 070 m2-es alapterületű korcsolyapálya elég nagy ahhoz, hogy a párok zavartalanul élvezhessétek a korcsolyázás nyújtotta örömöket.

 

A Városligeti Műjégpályára már online is lehet jegyet vásárolni, amit ide kattintva tehetsz meg! 

 

Hütte: a tökéletes téli randihely, ha egy kicsit megpihennétek

 

A kiadós korcsolyázás elég fárasztó lehet, így biztos vagyok benne, hogy mindenkinek jól jön egy kis pihenés, egy forró ital és némi finom falat. Városligeti Műjégpálya közelében található a Hütte, ahol forró italok és finom ételek várják a vendégeket. 

 

A Hütte kínálata az idei téli szezonra kibővült, hiszen négyfajta új melegszendvics, házi szörpök, palacsinták és egyéb különlegességek várják azokat, akik egy kis finomságra vágynak a korcsolyázás közben. 

 

Természetesen az olyan klasszikusok, mint a forró csoki és a forró tea sem hiányozhat a kínálatból, melyek garantáltan felmelegítenek! 

 

Tekintsd meg a Hütte kínálatát ide kattintva

 

A Városliget, mint téli randihely 

 

A Városliget a Műjégpályán kívül számos nevezetességnek ad otthont, melyeket mind érdemes meglátogatni egy randevú során. Itt található például a Hősök tere, a Vajdahunyad vára, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Széchenyi fürdő, a Szépművészeti múzeum, a Műcsarnok, és a Fővárosi Nagycirkusz is. 

 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...