Téli programok Budapesten: izgalmas lehetőségek, ha kikapcsolódnál a fővárosban

2019.01.23.

Cikkek

Téli programok Budapesten: bemutatjuk a legjobbakat


A legjobb téli programok Budapesten

A téli szezonért a legtöbb ember nem rajong túlságosan, hiszen valljuk be, hogy sokkal kevesebb a lehetőségünk izgalmas, aktív programok űzésére, mint a nyári hónapokban. A hideg sok embert elrettent attól, hogy egy kicsit kimozduljon, azonban nem kell otthon ülnünk a téli szezonban sem, hiszen Budapest remek lehetőségeket biztosít azok számára, akik egy kicsit kikapcsolódnának. Öltözz be, és vedd nyakadba a várost, a következőkben bemutatjuk a legjobb téli programokat Budapesten, ha izgalmakat kerestek a főváros szívében! 


A legkedveltebb téli program Budapesten: korcsolyázás a Műjégpályán

 

Keresve sem találunk jobb téli programot Budapesten egy kellemes korcsolyázásnál, és nincs is annál különlegesebb, mint a hósesében korcsolyázni. A legjobb helyszín ehhez a Hősök tere szomszédságában található Városligeti Műjégpálya, ami Magyarország legnagyobb korcsolyapályája.

 

A korcsolyázás egy fárasztó program tele izgalmakkal, ami után jól esik egy kis pihenés, és egy forró ital, ami átmelegít. A Városligeti Műjégpálya környékén van lehetőség arra, hogy elfogyassz egy finom forró italt, miközben élvezed a Városliget szépségét, hiszen a Hütte, a Műjégpálya közelében található melegedő nyitva áll a korcsolyázó tömeg előtt! 

 

A Hütte kínálata ráadásul az idei téli szezonra kibővült, ugyanis négyfajta új melegszendvics, házi szörpök, palacsinták, és egyéb finomságok várják a korcsolyázókat! 

 

Egy téli program Budapesten a pihenés jegyében: pihenjetek Budapest egyik fürdőjében 

 

Budapest kétségtelenül a világ egyik termálközpontja, hiszen számos olyan létesítmény található a főváros szívében, ahol a fürdőzés élményét élvezhetjük – akár a téli szezonban is! Ha nem vagy a mozgalmas programok híve, és inkább egy pihentető téli programot tudnál elképzelni a hétvégére, érdemes felkeresned egyet a gyógyíró erejű fürdők közül. 

 

Ha csak egyet kellene ajánlanunk Budapest fürdői közül, a Széchenyi Gyógyfürdő mellett tennénk le a voksunkat, hiszen a fürdőkomplexumban gyakorta rendeznek éjszakai fürdőzéseket is, melyek alatt különbözá programokkal karöltve élvezhetjük gondtalan pihenést. Ha pedig egy igazán élménydús napot szeretnétek, érdemes összekötni a pihenést valamilyen aktívabb programmal – korcsolyázzatok a Műjégpályán, majd irány a Széchenyi Gyógyfürdő! 

 

Egy költséghatékony, mégis izgalmakkal  teli téli program Budapesten: fedezd fel a várost 

 

Egy igazán költséghatékony, mégis izgalmakkal teli program felfedezni a várost a téli szezonban is, hiszen a mi gyönyörű Budapestünk minden évszakban más arcát mutatja. 

 

A legegyszerűbb, legolcsóbb, és gyakran a legmegfelelőbb megoldások legjobbak: csak sétálj egy kicsit a városban, és látogasd meg a nevezetességeket, a legnépszerűbb helyeket. A Városliget és a Duna-part különösen jó célpontok ehhez. 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...