Bemutatjuk a legjobb téli gyerekprogramokat Budapesten!

2018.11.04.

Cikkek

Téli gyerekprogramok Budapesten: bemutatjuk a legjobbakat


Bemutatjuk a legjobb téli gyerekprogramokat Budapesten!

Attól, hogy beköszöntött a téli időszak, még nem kell lemondani a különleges programokról, hiszen a gyerekeknek is szüksége van arra, hogy időközönként kikapcsolódjanak a családdal,  valamilyen izgalmas és színes program keretein belül.  Budapest szerencsére egy remek város, ha a gyerekekkel szeretnénk kikapcsolódni, hiszen számos érdekes és szórakoztató program várja a kicsiket és a nagyokat is a fővárosban, a téli időszakban is.  A következőkben bemutatjuk a legjobb téli gyerekprogramokat Budapesten, amiket nem hagyhattok ki a családdal!       


 

Izgalmas téli gyermekprogram Budapesten: korcsolyázás a Városligetben 

A Városligeti Műjégpálya rengeteget változott az elmúlt évek során, ám történelmét nem sokan ismerik. Már 1870-ben megnyitotta kapuit a korcsolyázó tömeg előtt. A jégpályát a Budapesti Korcsolyázó Egyesületnek köszönhetjük. Hosszú időnek kellett eltelnie, mire az engedélyeket megkapták arra, hogy a tó egy részét lekerekíthessék. Manapság már egy teljesen modernizált épület várja a látogatókat, emellett azonban az épület megőrzite a régi stílusú külső jegyeit.

 

A Műjégpálya körül lehetőség van megpihenni egy kicsit, a Hüttének köszönhetően. A Hütte belső melegedő, illetve kiülős résszel is rendelkezik. A Városligeti Műjégpálya vendégei a Hütte kínálatában isteni forró italokat találnak, illetve az idei szezonra olyan finomságokkal vár a Hütte, mint a melegszendvics, palacsinta, és egyéb különlegességek. 

 

Egy téli gyerekprogram, amit mindenki imádni fog: látogassatok el az Állatkertbe

Nyilván ti is tudjátok, hogy az Állatkert régen teljesen más volt, mint manapság. Sokan nem tudják, de a budapesti állatkert a világ egyik legrégebbi állatkertje, közel 150 éves múltra tekint vissza. Budapesten, a XIV. kerületben, a Városligetben található, területe 18,4 hektár. Valószínűleg ennél jobb program nincs a gyerekeknek, hiszen egy állatkerti sétát biztosan minden kisgyermek nagyon élvezne.

 

Az örök klasszikus téli gyerekprogram Budapesten: sétáljatok a kivilágított utcákban!

Egy kiadós séta télen sem árt, ráadásul nagyon különleges az ilyen program, hiszen az ünnepi fényekbe öltözött város egyszerűen varázslatos ebben az időszakban!

 

Interaktív téli gyerekprogram Budapesten: nézzetek körül a Millenárison

A Millenáris nagyon színes programokat kínál gyerekeknek, hiszen folyamatosan koncertek, kézműves foglalkozások szórakoztatják a piciket. Emellett a Csodák Palotája is tökéletes választás az egész család számára.

 

Egy kényelmes, mégis izgalmas téli program Budapesten: utazzatok a Fényvillamossal!

Egy út a Fényvillamossal igazi karácsonyi hangulatot teremt. A gyerekek garantáltan imádni fogják az utazást a gyönyörűen kivilágított villamoson.

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...