A legjobb romantikus téli programok Budapesten

2018.10.30.

Cikkek

Romantikus téli programok egy tökéletes randevúhoz


Romantikus téli programok Budapesten

A randevúk folyamatosan részei az életünknek. Mindegy, hogy első randevú, vagy már egy több éven át tartó házasságról van szó, egy közös: szükség lesz romantikus programokra. A hideg időszak beköszöntével azonban azt tapasztaljuk, hogy a párok lemondanak a programokról, és inkább hagyják, hogy a hideg idő elrontsa a napjukat, pedig ez nagy hiba! Attól, hogy kint hideg van, még nem szabad lemondani a színes programokról! A romantikus téli programok száma végtelen, így nem kell aggódni attól, hogy esetleg program nélkül maradunk. A következőkben hoztunk néhány klasszikus, igazán romantikus téli programot, minden korosztály számára!


Egy klasszikus, romantikus téli program: jégkorcsolya

A legtöbb nagyváros általában ideiglenes jégpályát hoz létre a téli hónapokra. Még azok számára is szórakoztató lehet egy kis korizás, akik soha nem korcsolyáztak. A korcsolyázás egy nagyszerű lehetőség arra, hogy a párok melegen tartsák egymás kezét, támogassák és ösztönözzék egymást, és ami a legfontosabb, nagyon szórakoztató tevékenység.

 

Budapesten az egyik legjobb korcsolyapály a Városligeti Műjégpálya. A Városligetben világ egyik legnagyobb nyitott műjégpályájára vár,12 070 m2-es alapterületen. És miért éppen ide menjetek egy romantikus randevúra? A korcsolyázáson kívül lehetőség van egy kis pihenésre az itt található Hüttében, aminek a hangulata igazán magával ragadó. A Hütte isteni forró italokkal, melegszendvicsekkel, és egyéb finomságokkal várja azokat, akik a korcsolyázás közben ennének vagy innának valami finomat. 

 

A legkülönlegesebb romantikus téli program: téli piknik

A tökéletes téli piknik a megfelelő tervezéssel kezdődik: először is kell dönteni, hogy merre vesszük az irányt. Sok jól ismert hely ugyanolyan lenyűgöző a télen, így érdemes a hidegebb időszakban is ellátogatni a megszokott helyekre. Egy tó vagy folyó helyszíne mindig jó választás. Mindenképpen ellenőrizze az időjárásjelentéseket, néhány hópelyhe még romantikus is lehet, de hóviharban nem valami jó ötlet a piknik. Rengeteg különböző szigetelt piknik kosár és hátizsák létezik, így van lehetőség otthoni forró ételeket fogyasztására, a piknik során. A népszerű ötletek közé tartozik a forró csokoládé vagy leves, sült burgonya, vagy egy finom, meleg tészta.

 

Egy otthoni, romantikus téli program  

Akár csak ketten, vagy éppen barátokkal, egy játék est mindig szórakoztató program. Használhatod a legmodernebb technológiákat, és az Xbox-od segítségével bemutathatsz táncos vagy versenyző mozdulatokat; de akár leporolhatod a régi társasjátékokat is, vagy játszhattok retro játékokat is. Mindegy, hogy mi lesz a választás, az ilyen játékok garantáltan összehozzák az embereket. 

 

A romantikus téli program, amivel közelebb kerülhettek egymáshoz

A téli esték sokkal élvezetesebbek lehetnek, ha van olyan hobbitok, amit megoszthattok egymással. Rengeteg különböző workshop és tanfolyam van szinte bármilyen témában, a cirkuszi készségektől a komédiás improvizáción át a régészetig. Próbáljatok ki valamit, amit egyikőtök sem tett korábban. Ez egy jó közös élmény lehet, és szórakoztató, illetve inspirálhat mindkettőtöket egy hosszabb tanfolyamra való jelentkezéshez.

 

A legegyszerűbb romantikus téli program: összebújás a kandalló előtt

Van, ami sohasem megy ki a divatból. Ilyen az örökké romantikus téli program, egy kandalló előtt ülve, késő éjszaka beszélgetni, és pár mályvacukrot sütni. 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...