Panorámás kávézó a Városligetben

2018.10.08.

Cikkek

Panorámás kávézó a Városligeti tó partján


Panorámás kávézó egy különleges környezetben

Az emberek többsége egyszerűen nem tud ellenállni egy finom feketének. A magyarok legtöbbje már nem tudja úgy elképzelni a napját, hogy azt ne egy forró kávéval indítsa. A kávénak számos jótékony hatása van a szervezetre, így fogyasztása ajánlott. Azonban a kávét nem csupán a jótékony hatásai miatt fogyasztjuk, hiszen finom íze is hozzájáruk a népszerűségéhez. Budapesten számos kávézó található, ahol finom kávét fogyaszthatunk, azonban kevés olyan van, ahol igazi élmény a kávézás. 


Romantikus, panorámás kávézó a főváros szívében

Jól esik néha kiszakadni egy kicsit a szürke hétköznapokból, kimozdulni, és élvezni a gyönyörű környezetet, a szép fővárosunkat. A Tóterasz számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amiért remek választás vendégeink számára. Elsősorban olyan környezettel és panorámával várja vendégiet, amit csak igen kevés kávézónál tapasztalhatunk.

 

Annak ellenére, hogy a belvárosban helyezkedik el, mégis csendes, zavartalan könyezetben várja vendégeit. A panorámás kávézó a Városligeti tó partján helyezkedik el, így a különleges atmoszféra igazi élménnyé teszi a kávézást. 

 

Tökéletes randevú helyszín: panorámás kávézó a Városligetben

Egy romantikus hangulatú, panorámás kávézó tökéletes választás egy randevú helyszínének. Egy finom kávé, vagy desszert elfogyasztása után lehetőség van agasztronómiai élményeken kívül egyéb élményekkel színesíteni a napot. A tavaszi-nyári időszakban lehetőség van csónakázásra, télen ugyanitt korcsolyázásra. Emellett érdemes kipróbálni Budapest egyik legjobb fürőjét, a Széchenyi fürdőt, vagy akár az Állatkertben is tehettek egy sétát.

 

 

A Tóterasz több, mint egy panorámás kávézó Budapesten 

Éttermünk egy olyan hangulatos hely Budapesten, ahova nem csupán egy finom kávéért érdemes betérni, hiszen a finom fekete mellett, különleges ételek is várják vendégeinket. 

Asztalfoglalás: +36-30-869-1339

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...