Panorámás kávézó a Városligetben

2018.10.08.

Cikkek

Panorámás kávézó a Városligeti tó partján


Panorámás kávézó egy különleges környezetben

Az emberek többsége egyszerűen nem tud ellenállni egy finom feketének. A magyarok legtöbbje már nem tudja úgy elképzelni a napját, hogy azt ne egy forró kávéval indítsa. A kávénak számos jótékony hatása van a szervezetre, így fogyasztása ajánlott. Azonban a kávét nem csupán a jótékony hatásai miatt fogyasztjuk, hiszen finom íze is hozzájáruk a népszerűségéhez. Budapesten számos kávézó található, ahol finom kávét fogyaszthatunk, azonban kevés olyan van, ahol igazi élmény a kávézás. 


Romantikus, panorámás kávézó a főváros szívében

Jól esik néha kiszakadni egy kicsit a szürke hétköznapokból, kimozdulni, és élvezni a gyönyörű környezetet, a szép fővárosunkat. A Tóterasz számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amiért remek választás vendégeink számára. Elsősorban olyan környezettel és panorámával várja vendégiet, amit csak igen kevés kávézónál tapasztalhatunk.

 

Annak ellenére, hogy a belvárosban helyezkedik el, mégis csendes, zavartalan könyezetben várja vendégeit. A panorámás kávézó a Városligeti tó partján helyezkedik el, így a különleges atmoszféra igazi élménnyé teszi a kávézást. 

 

Tökéletes randevú helyszín: panorámás kávézó a Városligetben

Egy romantikus hangulatú, panorámás kávézó tökéletes választás egy randevú helyszínének. Egy finom kávé, vagy desszert elfogyasztása után lehetőség van agasztronómiai élményeken kívül egyéb élményekkel színesíteni a napot. A tavaszi-nyári időszakban lehetőség van csónakázásra, télen ugyanitt korcsolyázásra. Emellett érdemes kipróbálni Budapest egyik legjobb fürőjét, a Széchenyi fürdőt, vagy akár az Állatkertben is tehettek egy sétát.

 

 

A Tóterasz több, mint egy panorámás kávézó Budapesten 

Éttermünk egy olyan hangulatos hely Budapesten, ahova nem csupán egy finom kávéért érdemes betérni, hiszen a finom fekete mellett, különleges ételek is várják vendégeinket. 

Asztalfoglalás: +36-30-869-1339

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


A legjobb téli programok Budapesten

Téli programok Budapesten


A téli szezonért a legtöbb ember nem rajong túlságosan, hiszen valljuk be, hogy sokkal kevesebb a lehetőségünk izgalmas, aktív programok űzésére, mint a nyári hónapokban. A hideg sok embert elrettent attól, hogy egy kicsit...

Hütte a Városligeti Műjégpálya környékén

Hütte a Városligei Műjégpálya mellett


A hütte szó leginkább azok számára lehet ismerős, akik gyakran szoktak síelni, hiszen egyfajta hegyi menedékházat jelent. Eredeti funkciójuk szerint ezek a helyiségek túrázókat fogadtak be a hegyekben, és szállást nyújtottak...