Panorámás étterem a főváros szívében

2018.07.29.

Cikkek

Panorámás étterem Budapest legcsodálatosabb részén - Tóterasz


Panorámás étterem Budapesten

Panorámás étterem, ahol igazi gasztonómiai különlegességek várnak? Manapság már egyre több étteremmel találkozhatunk Budapesten, de vajon hol találunk olyan helyet, ahol nem csupán egy finom fogást fogyaszthatunk el, hanem igazi élménnyel távozhatunk? A Városligetben található étterem a Tóterasz, mindkettőnek tökéletesen megfelel! Éttermünkből csodálatos kilátás nyílik a városligeti tóra és a Vajdahunyad várára is. Ismerd meg te is ezt a különleges helyet, ahol rengeteg élménnyel fogsz gazdagodni! 


Panorámás étterem a Városligetben

A főváros központjában, mégis csendes és nyugodt környezetben helyezkedik el a Városliget. Már évszázadok óta a ide menekülünk, ha egy kicsit ki szeretnék szakadni a szürke hétköznapokból, pihenésre vágyunk egy kellemes környezetben, az évszázados fák árnyékában. A terület azóta rengeteget változott, de a szépségéből semmit sem veszített.

 

Itt található éttermünk a Tóterasz, ahonnan csodálatos panoráma nyílik az egész környékre, a városligeti tóra és a Vajdahunyad várára is. Különleges éttermünk a Városligeti Műjégpálya gyönyörű épülete mellett található. 

 

Panorámás étterem, csodálatos környezetben

Éttermünk tökéletes választás lehet egy baráti találkozóra, egy randevúra, egy családi összejövetelre, de lehetőség van itt egy üzleti ebéd vagy üzleti vacsora eltöltésére is. 

Panorámás étterem

Látnivalók panorámás étteremünk közelében  

A megannyi érdekesség közepette nem is olyan egyszerű eldönteni, hogy mi mindenre szánjon időt. Egy azonban biztos: a Városliget minden korosztály számára kínál valamilyen látnivalót vagy programot, ezért mindenképpen érdemes egy több órás felfedező utat tervezni ide.

 

Itt található a Hősök tere, a Vajdahunyad vára, a télen az egyik legközkedveltebb hely, a Műjégpálya, a Fővárosi Állat- és Növénykert, a Vidámpark, a Széchenyi fürdő, a Szépművészeti múzeum, a Műcsarnok, és a Fővárosi Nagycirkusz

 

Szeretettel vár a Tóterasz panorámás étterem! 

Éttermünk csodálatos környezetben, a Városliget szívében várja vendégeit! Tapasztald meg élőben is ezt a fantasztikus panorámát, és látogass el éttermünkbe!

Asztalfoglalás: +36-30-869-1339

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...