Korcsolyázás Budapesten az ország legszebb és legnagyobb műjégpályáján

2018.01.23.

Cikkek

Korcsolyázás Budapesten


Városligeti Műjégpálya a Tigris büfé kocsitól nézve

A tél bekövetkeztével, mindenki szívesen hódol a téli sportoknak és legtöbben talán a korcsolyázást részesítik közülük előnyben. Míg a legtöbb téli sport viszonylag költséges és sok időt igényel, ezért a korcsolya talán az egyedüli, ami olyan hobbi amit az emberek többsége időszakosan művel és inkább kikapcsolódásképp, mint sem versenyszerűen. A korcsolyázás nincs korhoz kötve sem, ezért a korcsolyapályán szinte minden korosztályt megtalálhatunk, a kicsiktől a nagyokig. 


 

 

Korcsolyázás Budapesten a világ egyik legnagyobb nyitott műjégpályáján


Szerencsére a korcsolyázás Budapesten már több mint egy évszázados hagyomány. Budapesten a mai Városligeti Műjégpálya volt az első korcsolya pálya, melyet még 1870-ben nyitott meg Rudolf Koronaherceg. A Városligeti Műjégpályának azóta tartó színes történelme van. A korcsolyázás fantasztikus élménye minden évben ide csalogatja a jég szerelmeseit. Ha kedved támad korcsolyázni Budapesten, gyere el az ország, sőt a világ egyik legnagyobb nyitott műjégpályájára, a Városligeti Műjégre, és élvezd a hatalmas 12 070 m2-es alapterületű korcsolyapályát.


Korcsolyázás Budapesten – Pihenés a Műjégpálya Hüttéjében


A korcsolyázás Budapest hatalmas műjégpályáján sokszor fárasztó lehet, és pihenésre van szükség. Ha megszomjaznál vagy megéheznél, akkor gyere és pihenj meg a Hüttében, ahol sokféle forró és hideg itallal, illetve finom ételekkel várunk téged, családodat és barátaidat! Nincs kedved ekkora kitérőt tenni és lemenni a jégről? Akkor tarts egy rövid szünetet a jég Vajdahunyad vára felöli oldalán, a Tigris büfé kocsinál, ott is széles kínálattal várunk!

 

Korcsolyázás Budapesten a Városligeti Műjégpályán, vagy ennél is több?

 

A műjégpálya jegén sokszor találkozhatsz rendezvényekkel. A Műjégpálya csarnokában, található Díszterem tökéletes helyszín zártkörű események rendezésére, mint esküvő vagy céges rendezvények, konferenciák vagy akár születésnapi ünneplések. A terem eredeti neobarokk stílusában lett helyreállítva, melyből gyönyörű kilátást nyílik a Vajdahunyad várára.

Küldés: Tóterasz

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...