Különleges kiülős étterem Budapesten a Városligetben! Vár a nyári hangulat a Tóteraszon!

2018.06.19.

Cikkek

Kóstolj bele a nyárba - vár a legjobb kiülős étterem Budapesten


Tóparti kiülős étterem Budapesten zöld övezetben

Nyáron mindannyian keressük a kiülős helyeket, főként Budapesten. Miután végre kisüt a nap és jóérzés időt eltölteni a szabad ég alatt, még akár ebéd, vagy vacsora közben is , egyre inkább keressük az ilyen helyeket a városban, hiszen isteni kiélvezni egy teraszon ülve, hideg italt szürcsölgetve a nyarat.


A Városligetben található meseszép csónakázó tó partján található kiülős éttermünk Budapesten különleges hely, ahol belekóstolhatsz a nyárba. Térj be hozzánk a Tóteraszra egy isteni ebédre vagy vacsorára!

 

Egy különleges kiülős éttermet keresel Budapesten? Várunk a Városligetben!

A belvárosban megbúvó csodálatos közpark egyedülálló hely a városban. A Városliget rengeteg emlék színhelyéül szolgált már megléte óta és még mindig közkedvelt programhelyszínnek számít a fiatalok és az idősebbekk körében is. A nyári jó időben mennyei a fák lombjai alatt sétálgatni, ráadásul ha közben megéheznétek, vagy megszomjaznátok, akkor rengeteg szuper hely vár titeket. De mi is lehet jobb egy kiülős étteremnél Budapesten? Nálunk a Tóteraszon közvetlenül a Városligeti tó partján élvezheted az ebédet, vagy vacsorát, de ha csak egyszerűen csak beszélgetnétek egyet egy kellemes helyen, nálunk az is mennyei élmény lehet.

 

Kiülős étterem Budapesten gyönyörű környezetben

Sokan vannak gondban amikor kiülős éttermet keresnek a belvárosban, hiszen rengeteg helyen az úthoz közel található az éttermek terasza, így a vacsoránkhoz kapunk ajándékba egy kiskipufogó füstöt is, ami bizony nagyon el tudja rontani az élményt. Nálunk a Tóteraszon ilyenre biztosan nem lesz majd panaszod! A Városliget kellemes és gyönyörű környezetében, a tó partján, igazán kiélvezheted majd a friss levegőt a nyári napokon. Lazulj el és engedd ki a fáradt gőzt egy hűsítő ital és egy isteni fogás társaságában. El is fogsz feledkezni arról, hogy a városban vagy, hiszen ez itt a nyugalom szigete.


Látogass el hozzánk a Tóteraszhoz és élvezd ki a kiülős étterem minden előnyét Budapesten!
 

 

Asztalfoglalás: +36-30-869-1339

Küldés: Tóterasz

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...