Kiülős étterem Budapest belvárosában - Tóterasz

2019.02.23.

Cikkek

Kiülős étterem Budapest szívében - Tóterasz


A legjobb kiülős étterem Budapest belvárosában

Az éttermek folyamatosan részesei az életünknek, hiszen legyen szó egy családi összejövetelről, egy baráti találkozásról, egy randevúról, szükségünk van egy tökéletes helyszínre. A tavasz eljövetelével egyre inkább van igényünk kiülős étteremre Budapest belvárosában, hiszen szinte vétek a jó időben a négy fal közé zárni a programokat. A Tóterasz a legjobb kiülős étterem Budapest belvárosában, ahol nem csupán ízletes ételek, finom italok várnak, hanem egy gyönyörű környezetben fogyaszthatod el a gasztronómiai különlegességeket. Éttermünk a Városligetben található, ahol a teraszról csodás kilátás nyílik a Városligeti tóra, illetve a gyönyörű Vajdahunyad várára is.


Kiülős étterem Budapest szívében, gasztronómai különlegességekkel 

A főváros szívében található Városliget remek lehetőségeket biztosít azok számára, akik egy kicsit kikapcsolódnának a természet közelségében. Itt található kiülős éttermünk, a Tóterasz is, a Városligeti Műjégpálya gyönyörű épülete mellett. 

 

Térj be hozzánk, ha valami finomat ennél, de akkor is érdemes ellátogatnod kiülős éttermünbe, ha csak megpihennél egy kicsit egy hosszú, fárasztó munkanap után egy finom limonádé mellett, vagy egy különleges koktél társaságában a barátaiddal.  

 

A Tóterasz több, mint egy kiülős étterem Budapest belvárosában

A tavasz az egyik legszebb évszak, amit szinte mindenkit szeret, hiszen az ébredő természetnél nincs is csodálatosabb. Ilyenkor egyre több programot szervezünk a szabadba, hogy élvezzük a friss levegőt. Kiülős éttermünk Budapest szívében nem csupán azért jó választás, mert finom ételeket és italokat kínálunk, hanem azért is megéri a Városligetbe látogatni, mert számos izgalmas program várja a kikapcsolódásra vágyókat.

 

A Városliget minden korosztály számára kínál színes programokat, ezért mindenképpen érdemes egy több órás felfedező utat tervezni a környékre. A tavaszi-nyári időszakban lehetőség van egy romantikus csónakázásra a Városligeti tavon, amit semmiképp sem szabad kihagyni. Emellett itt található a Széchenyi fürdő, az Állatkert, múzeumok, és egyéb látnivalók. 

 

Kiülős étterem Budapest szívében

 

Várunk szeretettel kiülős éttermünkbe Budapest szívében

Látogass el hozzánk, és engedd, hogy kiülős éttermünk Budapesten elvarázsoljon! Élvezd a gyönyörű panorámát, a gasztronómiai különlegességeket!

Asztalfoglalás: +36-30-869-1339

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...