A legjobb jégpálya Budapesten

2018.12.28.

Cikkek

A Városligeti Műjégpálya a legjobb jégpálya Budapesten


A legjobb jégpálya Budapesten

A tél egyik leghangulatosabb évszak, amit a legtöbben szeretnek, hiszen ilyenkor a karácsonyi hangulat uralkodik, kiélvezhetjük a gyönyörű téli tájat, és hódolhatunk a kedvenc téli tevékenységünknek, a korcsolyázásnak. Az első korcsolyázás pontos időpontát nem ismerjük, azonban a régészek szerint korcsolyához hasonló eszközt már a korai kőkoszakban is használtak. 


Miért a Városligeti Műjégpálya a legjobb jégpálya Budapesten? 

 

Túlzás nélkül jelenthetjük ki, hogy a Városligeti Műjégpálya a legjobb korcsolyapálya Budapesten. Már maga a környezet egy igazi élménnyé varázsolja a korcsolyázást, hiszen a Műjégpálya szépsége mellett a Vajdahunyad várára is mesés látvány tárul a jégpályáról.

 

A Városligeti Műjégpálya már 1870. január 29. óta fogadja a korcsolyázni vágyókat. A hivatalos megnyitó Rudolf koronaherceg társaságában zajlott. 

 

Egy jégpálya Budapesten, ahol hangulatos melegedő várja a korcsolyázókat 

 

A Hütte kínálatában olyan klasszikusok találhatók meg, mint a forró csoki, a forró tea vagy a melegszendvics. A Hütte ráadásul újdonságokkal várja vendégeit, hisze az idei téli szezonra kibővült kínálatta készültünk számukra: négyfajta új melegszendvics, házi szörpök, palacsinták és egyéb ételek, illetve italok várják azokat, akik egy kicsit megpihennének a korcsolyázás közben. 

 

Tekintsd meg a Hütte kínálatát ide kattintva! 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Hütte a Városligeti Műjégpálya környékén

Hütte a Városligei Műjégpálya mellett


A hütte szó leginkább azok számára lehet ismerős, akik gyakran szoktak síelni, hiszen egyfajta hegyi menedékházat jelent. Eredeti funkciójuk szerint ezek a helyiségek túrázókat fogadtak be a hegyekben, és szállást nyújtottak...

A legjobb jégpálya Budapesten

Tovább


A tél egyik leghangulatosabb évszak, amit a legtöbben szeretnek, hiszen ilyenkor a karácsonyi hangulat uralkodik, kiélvezhetjük a gyönyörű téli tájat, és hódolhatunk a kedvenc téli tevékenységünknek, a korcsolyázásnak. Az első...