Hütte Budapesten, a Városligetben

2018.12.31.

Cikkek

Hütte a Városligetben


Hütte a Városligeti Műjégpálya környékén

A hütte szó leginkább azok számára lehet ismerős, akik gyakran szoktak síelni, hiszen egyfajta hegyi menedékházat jelent. Eredeti funkciójuk szerint ezek a helyiségek túrázókat fogadtak be a hegyekben, és szállást nyújtottak számukra éjszakára. A hütték funkciója az utóbbi időben sem változott túlságosan, hiszen manapság is találkozhatunk velük síelő helyeken, mint szállás, de egyaránt értjük a hütte szó alatt a különböző vendéglátóhelyeket a sípálya, jégpálya közelében.  Magyarországon is átélheted a hütte különleges hangulatát a Városligeti Műjégpályán! 


Hütte a Városligeti Műjégpályán

 

Nem kell síparadicsom közelébe utazni ahhoz, hogy a hamisítatlan hütte hangulatot átéljük, hiszen a Városligeti Műjégpálya közelében is találkozhatunk egy ilyen kellemes hangulatú melegedővel. 

 

A Műjégpálya az egyik legjobb és egyben Európa legnagyobb kocsolyapályája. Ez a pálya volt az első korcsolypálya Budapesten, melyet 1870-ben nyitott meg Rudolf Koronaherceg. 

 

Az utóbbi időben több izgalmas újítás is létrejött a Műjégpálya környékén, hiszen már online is lehet jegyet vásárolni, így könnyedén elkerülhető a sorban állás. A jegyek telefonról is bemutathatók, nem szükséges őket kinyomtatni, és a középső bejáraton lehet bejutni a segítségükkel. Online jegyvásárlásra ide kattintva van lehetőséged!  

 

Ha pedig egy kiadós korcsolyázáson vagy túl, pihenj meg a Műjégpálya mellett található Hüttében! 

 

A Hütte kínálata 

 

Egy kiadós korcsolyázás a Városligeti Műjégpályán elég fárasztó lehet, így utána biztosan jól fog esni mindenkinek egy kis pihenés, amit a Hütte biztosít a korcsolyapálya közelében! A melegedő a korcsolyapályáról közelíthető meg, ahol isteni forró italok és egyéb finomságok várják a megpihenni vágyó korcsolyázókat. 

 

A Hütte kínálata az idei téli szezonra kibővült, így még több izgalmas gasztronómiai különlegesség várja vendégei.  Az étlap négyfajta új melegszendviccsel bővült, de házi szörpök, palacsinták és egyéb különlegességek is bekerültek a kínálatba. 

 

Természetesen az olyan klasszikusokról sem feledkezünk meg, mint a forró tea, illetve a forró csoki! 

 

Hütte a Városligetben

Tekintsd meg a Hütte kínálatát ide kattintva! 

 

Éld át a hamisítatlan hütte hangulatot a Városligetben 

 

A téli szezonban nincs is jobb program a korcsolyázásnál, így itt az idő, hogy Te is hódolj ennek a különleges sportnak, illetve átéld a hamisítatlan Hütte hangulatot a Városligetben! 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...