Hangulatos hely Budapesten a Városliti tó partján - Tóterasz

2018.05.09.

Cikkek

Hangulatos hely Budapesten


Hangulatos hely Budapesten

Tavasszal és nyáron a legjobb délutáni program, ha kiszabadulhatunk végre a négy fal közül és a szabadban élvezhetjük a friss levegőt és a madárcsicsergést. Ha mindezt ráadásul egy finom limonádé vagy koktél társaságában tehetjük a barátainkkal, vagy egy romantikus program keretén belül párunkkal az csak még többet dob az élményen. Nincs is ehhez jobb helyszín, mint egy hangulatos hely Budapesten, ráadásul csodálatos környezetben a városligeti tó partján a Tóteraszban!


Hangulatos hely Budapesten a városligeti tó partján

Egy tóparti beszélgetésnél nincs is jobb program ebben a csodálatos tavaszi időjárásban. A Tóterasz egy olyan hangulatos hely Budapesten, ahol hűsítő italod társaságában élvezheti ki a természet közelségét és gyönyörködhet a csodálatos városligeti tó és a Vajdahunyad vár látványában. Délutánonként ráadásul a díszkivilágításnak és a Hősök terének hangulata olyan egyveleget alkot, ami visszautasíthatatlan. A Tóteraszban ráadásul a hűsítő italok mellett finom ételek is várják vendégeinket, így akár esti programot is nyugodtan szervezhet ide, biztos, hogy senki sem fog csalódni benne. A Tóterasz olyan hangulatos hely Budapesten, ahol utánozhatatlan környezet vár és Önnek mindössze annyi a dolga, hogy kiélvezze.

 

Hangulatos hely Budapesten a Városligetben

Az évnek ebben a szakában fantasztikus figyelni, ahogy a kiülős helyeken kikapcsolódó emberektől megtelik a város élettel és színnel. Szinte csábít a látvány, hogy mi magunk is osztozzunk az élményben és keressünk egy olyan hangulatos helyet, ahol mi is eltölthetjük a délutánunkat. A Tóterasz hangulatos hely Budapesten, mivel már önmagában a környezete is páratlan élményt kölcsönöz a programunknak. Ráadásul, ha szeretnénk kicsit feldobni, akkor akár csónakázhatunk vagy vízi biciklizhetünk a városligeti tavon is.

 

Hangulatos hely Budapesten – Tóterasz étterem

Egy hangulatos hely Budapesten minden romantikázni vágyó pár álma. Ha valami különleges programra vágyna, szeretettel várjuk nálunk, a Tóterasz Étteremben, hiszen egy nem mindennapi közös program lehetősége rejlik itt meg. Számtalan más érdekesség is várja, például a csónakázás mellett a Széchenyi fürdő vagy akár az Állatkertben is tehetnek egy körutat. Éttermünk hangulatos hely Budapesten, ahol akár napközben is élvezheti a belvárosi természet csodáit, akár egy ebéd vagy reggeli keretin belül is. 

Teraszos hely Budapesten – Pihenj te is a városligeti tó partján!

Látogasson el hozzánk és élvezze ki ezt a káprázatos látványt egy hűsítő limonádé vagy koktél mellett. Finom ételekkel és italokkal váruk a városligeti tó partján a Tóteraszban!
 

Asztalfoglalás: +36-30-869-1339

 

Küldés: Tóterasz

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...