Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

2019.03.13.

Cikkek

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: Tóterasz


Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél egy igazán hangulatos helyet Budapesten a nyár esti beszélgetésekre, akár iszogatásokra, ismerd meg a Tóteraszt!  


Páratlan lokáció és nyugalom: egy hangulatos hely Budapesten, a Városligeti tó partján

A Balaton partján tartott esti beszélgetések, mulatás és romantikus séták felejthetetlen élményekkel gazdagítanak… persze nem mindig van lehetőségünk leutazni a magyar tengerhez, de szerencsére annál sokkal közelebb, Budapesten is átélhetitek ezt az élményt. A Városligeti tó partján ugyanis hasonló, ha nem ugyan olyan jó élmény a barátokkal egy koktélt elszürcsölni, és átdumálni az éjszakát. 


Mi a Tóteraszban éppen ezt kínáljuk: egy kis kiszakadást, egy pár órányi nyaralást, egy hihetetlenül hangulatos helyen – mégis közel a belvároshoz, jól megközelíthető lokációban! 

 

A panoráma magáért beszél hangulatos helyünkön

És ha önmagában a tó, a víz jelenléte úgy gondolod, nem elég ahhoz hogy valóban hangulatos helyet alakítsunk ki, a tó mögött húzódó panorámával már biztosan meg tudunk győzni. A Vajdahunyad vára, az ezredéves városligeti fák nappal és éjszaka is gyönyörűen festenek, így a látványból biztos nem lesz hiányotok! 

 

Hangulatos hely, csak lazán! 

Tóterasz éttermünk nem a fényűzésről, az elvárásokról és a formális mozdulatokról szól. Éppen ellenkezőleg: mi valóban a nyaralás laza, kötetlen hangulatát szeretnénk megteremteni betérő vendégeink számára hangulatos helyünkön, Budapest közepén! 


A hely berendezése, az ételek és az italok is erről árulkodnak: babzsákfotel és padok, napozóágyak, finom koktélok, a balatoni nyaralást idéző ételek (kóstoltad már sült hekkünk? Minden elfogultság nélkül: kö-te-le-ző! :) )

 

Látogass el hozzánk, ha szeretnétek egy kicsit kikapcsolódni, élvezni az első langyos napsugarakat – vagy nyáron a forró estéket! 
 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...