A legkedveltebb téli és nyári gyerekprogramok Budapesten

2018.02.02.

Cikkek

A legjobb gyerekprogramok Budapesten


Játszó gyerekek

Sokszor jelent problémát kitalálni mit csináljatok, hova menjetek a családdal, a gyerekekkel? Most összegyűjtöttük a legjobbakat, ami összekovácsolja a családot és biztosan felhőtlen lesz az időtöltés. Szerintünk ezek a legjobb gyerekprogramok Budapesten:


 

 

 

Gyerekprogramok Budapesten ősszel és télen:


1.    A legjobb téli gyerekprogramok Budapesten


Melyek azok a téli gyerekprogramok Budapesten amit szívesen csinálnak a gyerekek?
- A korcsolyázás biztosan!
Látogassatok el az egész családdal a Városligeti Műjégpályára ahol már 3 éves kortól szakképzett oktatók oktatják a gyerekek. Ha gyermeked még kicsi és nem megy neki olyan jól a korcsolyázás, a műjégpályán egy „fóka” nevezetű korcsolyázást segítő eszközt is bérelhettek. Ha pedig elfáradtok vagy megéheztek, gyertek és pihenjetek meg a Hüttében, ahol finom ételekkel és italokkal várunk titeket.

2.    Benti gyerekprogramok Budapesten 


Sajnos télen a programlehetőségek tárháza sokkal szűkebb, mint tavasszal és nyáron. A gyerekek rengeteg energiát halmoznak fel, amit szükségük van levezetni. Erre nagyon jó megoldás hideg időben a játszóház. A gyerekek órákig lefoglalják magukat és egymást a játékkal. Sok játszóházban a felnőttek is játszhatnak a gyerekkel, és használhatják a játékokat. 

 

Gyerekprogramok Budapesten tavasszal és nyáron:

 

3.    Gyerekprogramok Budapesten a szabadban


Mind nagyon várjuk, hogy a tavasz beköszöntével huzamosabb ideig kimozdulhassunk a szabadba. A gyerekek fejlődésében fontos szerepet tölt be, hogy elég időt töltenek-e a friss levegőn, ezért egy fejlődő szervezetnek legalább napi 1-2 órára van szüksége a szabadban.  A kirándulás egy nagyon jó módja hogy lekössük a gyerekeket és minőségi időt töltsünk velük. Látogassatok el a budai hegyekbe, és próbáljátok ki a gyermekvasutat vagy a libegőt. Ezek az egyik legjobb gyerekprogramok Budapesten. 


4.    Kültéri Gyerekprogramok Budapesten


Nyáron a lehető legjobb gyerekprogram Budapesten egy strand meglátogatása. A fővárosban rengeteg strand és fürdő található ahol szívesen várják a családosokat és a kisgyerekkel érkezőket. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy milyen fontos nyáron a napvédő krémek használata, főleg a gyerekeknél, illetve hogy mely órákban kell óvni bőrüket a naptól. Ezért érdemes ezt a fajta programot délelőttre vagy késő délutánra időzíteni, a fontos, hogy a gyerekeket a 11 és 16 óra között ne engedjük a napra. 

Szerinted melyek a legjobb gyerekprogramok Budapesten?
 

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


Tóparti étterem laza hangulatban: ez a Tóterasz

Tovább


A hétköznapi rohanásban mindannyian szeretnénk egy kicsit megállni, és ha csak pár óra is, de megszabadulni a gondoktól, hétköznapi gondolatoktól… talán éppen ezért olyan népszerű hely a Balaton – hiszen sokak számára...

Egy igazán hangulatos hely Budapesten nyárra: a Tóterasz

Tovább


A jó idő beköszöntével szinte mindenki vágyik a szabadba. Élveznénk az első langyos napsugrakat, a szabadlevegőt barátiankkal, szeretteinkkel egy-egy olyan estén, ahol végre szabadok vagyunk. Ha Te is erre vágysz, és szeretnél...