Városliget, Tópart, Romantika és Hangulat: megújul komplexumunk szabadidős- és gasztronómiai programokkal vár!

2016.03.31.

Cikkek

Megújultunk: Szabadidős- és Gasztro komplexum a Városligetben


Városliget, Tópart, Romantika és Hangulat: megújul komplexumunk szabadidős- és gasztronómiai programokkal vár!

Szabadidős és Gasztro komplexum a Városligetben, ahol minden korosztály megtalálja a számára kedves és kedvelt kikapcsolódási helyet.


A várral szemben található Tópart szabadidős és gasztro-komplexum, nyár közepétől már négy egymástól merőben eltérő, de ugyanakkor mégis szervesen összekapcsolódó egységgel várja a kikapcsolódni vágyókat: augusztus elején nyílik a Városliget Café és Bar 1895 amely egy korabeli elegáns kávéház légkörét idézi fel és a Pasta al Lago olasz tésztabár, amely a Garda-tó hamisítatlan hangulatát varázsolja a Csónakázótó partjára. Addig pedig a Tópart Kávézó és a Szaft romkocsma nyújt kellemes pihenést az odalátogatóknak.

Ossza meg!

Vissza: Cikkek
Címkék

Kommentek


A Városligeti Műjégpálya a Tigris büféből

A Városligeti Műjégpálya


A téli sportok egyik legkedveltebbje a korcsolyázás. Nem kell hozzá profinak lenni, sőt nagyon könnyű elsajátítani a technikáját, nem véletlen hogy a Városligeti Műjégpályán 3 éves kortól várják a tanulni vágyó gyerekeket....

A 200 éves Városliget ma is korhű élményekkel, mégis modern világával vár minden kedves látogatót!

200 éves a Városliget...


A Városliget dús lombú fái alatt a történelem szele jár... Budapest talán legpezsgőbb korszakának emlékét idézik a fűzek és platánok. Ismerd meg Te is ezt a különleges hangulatú környezetet, ahol a szórakozás, a kikapcsolódás és a béke találkozik!