Kutyabarát kávézó a Városligetben


Kutyabarát hely

Szeretnéd kedvenceddel élvezni a finomságokat és a kilátást? Nálunk semmi akadálya, szeretettel várunk a Tóterasz kávézóban téged, és kiskutyád is! Íme néhány jó tanács, vagy ha úgy tetszik alapszabály, amelyet szeretnénk kérni, hogy tarts be a békés együttélés – és négylábú társad boldogsága – érdekében!

 

1. Mindig tartsd szem előtt kutyád!

Kedvenc szívesen látja egész személyzetünk, de azt nem tudjuk garantálni, hogy minden vendégünk kutya-rajongó legyen. Kérjük, ügyelj mások békés kikapcsolódására is, és kutyád – hacsak a szomszéd asztalnál ülők külön fel nem jogosítanak erre :) – tartsd szorosan magad mellett!

 

2. Etetés az étteremben…

Kedvenced is szívesen elfogyasztana pár finom falatot? Semmi akadálya, de kérünk Téged, hogy ezt kulturáltan, kutyatányérból tegyétek. Személyzetünk szívesen segít!

 

3. Kunyerálás a másik asztalnál – Tilos!

Talán téged mindig meghatnak a könyörgő szemek, arra kérünk azonban, ezt a szomszéd asztalnál ne próbáljátok ki! :)

 

4. Ne hagyd, hogy elmacskásodjanak kutyád lábai – egy kis séta sosem árt!

Lehet neked jól esik néha órákon át ücsörögni a tó partján és gyönyörködni a kilátásban egy finom bor és egy jó beszélgetés közben, de kutyusodnak talán ez nem annyira nyyerő. Kérünk Téged, hogy óránként vidd ki egy körre kedvenced – hogy elintézhesse dolgát, és átmozgathassa magát kicsit!

 

5. Jutalomfalatka: naná, hogy jöhet!

Egy-két finom jutalomfalattal lekenyerezheted kedvenced, hogy ne rosszalkodjon, kunyeráljon a szomszédoktól. Nálunk bátran megteheted!


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
Címkék

Rólunk

Az 1896-os Millenniumi Kiállításra épült Vajdahunyadvár látványa sehonnan nem olyan szép, mint télen a jégről, nyáron meg egy csónakból. És az sem csalódik, aki partra száll...


Tovább a cikkre...

Étlapunk

Akár csak egy tavaszi, nyári frissítőre, akár egy finom vacsorára vágysz, a Tóteraszon megtalálod kedvenced! Különleges környezetben, a városligeti tó partján várunk!

 

Tovább az étlapra...

Városliget, Tópart, Romantika és Hangulat: megújul komplexumunk szabadidős- és gasztronómiai programokkal vár!

Megújultunk: Szabadidős- és Gasztro komplexum a Városligetben


Szabadidős és Gasztro komplexum a Városligetben, ahol minden korosztály megtalálja a számára kedves és kedvelt kikapcsolódási helyet.

A 200 éves Városliget ma is korhű élményekkel, mégis modern világával vár minden kedves látogatót!

200 éves a Városliget...


A Városliget dús lombú fái alatt a történelem szele jár... Budapest talán legpezsgőbb korszakának emlékét idézik a fűzek és platánok. Ismerd meg Te is ezt a különleges hangulatú környezetet, ahol a szórakozás, a kikapcsolódás és a béke találkozik!