Kutyabarát kávézó a Városligetben


Kutyabarát hely

Szeretnéd kedvenceddel élvezni a finomságokat és a kilátást? Nálunk semmi akadálya, szeretettel várunk a Tóterasz kávézóban téged, és kiskutyád is! Íme néhány jó tanács, vagy ha úgy tetszik alapszabály, amelyet szeretnénk kérni, hogy tarts be a békés együttélés – és négylábú társad boldogsága – érdekében!

 

1. Mindig tartsd szem előtt kutyád!

Kedvenc szívesen látja egész személyzetünk, de azt nem tudjuk garantálni, hogy minden vendégünk kutya-rajongó legyen. Kérjük, ügyelj mások békés kikapcsolódására is, és kutyád – hacsak a szomszéd asztalnál ülők külön fel nem jogosítanak erre :) – tartsd szorosan magad mellett!

 

2. Etetés az étteremben…

Kedvenced is szívesen elfogyasztana pár finom falatot? Semmi akadálya, de kérünk Téged, hogy ezt kulturáltan, kutyatányérból tegyétek. Személyzetünk szívesen segít!

 

3. Kunyerálás a másik asztalnál – Tilos!

Talán téged mindig meghatnak a könyörgő szemek, arra kérünk azonban, ezt a szomszéd asztalnál ne próbáljátok ki! :)

 

4. Ne hagyd, hogy elmacskásodjanak kutyád lábai – egy kis séta sosem árt!

Lehet neked jól esik néha órákon át ücsörögni a tó partján és gyönyörködni a kilátásban egy finom bor és egy jó beszélgetés közben, de kutyusodnak talán ez nem annyira nyyerő. Kérünk Téged, hogy óránként vidd ki egy körre kedvenced – hogy elintézhesse dolgát, és átmozgathassa magát kicsit!

 

5. Jutalomfalatka: naná, hogy jöhet!

Egy-két finom jutalomfalattal lekenyerezheted kedvenced, hogy ne rosszalkodjon, kunyeráljon a szomszédoktól. Nálunk bátran megteheted!


Ossza meg!

Vissza: Főoldal
Címkék

A Városligeti Műjégpálya a Tigris büféből

A Városligeti Műjégpálya


A téli sportok egyik legkedveltebbje a korcsolyázás. Nem kell hozzá profinak lenni, sőt nagyon könnyű elsajátítani a technikáját, nem véletlen hogy a Városligeti Műjégpályán 3 éves kortól várják a tanulni vágyó gyerekeket....

A 200 éves Városliget ma is korhű élményekkel, mégis modern világával vár minden kedves látogatót!

200 éves a Városliget...


A Városliget dús lombú fái alatt a történelem szele jár... Budapest talán legpezsgőbb korszakának emlékét idézik a fűzek és platánok. Ismerd meg Te is ezt a különleges hangulatú környezetet, ahol a szórakozás, a kikapcsolódás és a béke találkozik!